Keuze uit 15.475 vakantiehuisjes

Header
    Aantal personen:
  • 6

  • Huisdieren:
  • Nee

  • Zwembad:
  • Nee

  • Waardering:
  • 3

    Plaats:
  • Döbriach am Millstätter See

  • Provincie:
  • Karinthië

  • Land:
  • Oostenrijk

    Bij deze accommodatie zijn helaas geen data's en prijzen bekend, meer informatie kunt u vinden op de website van de aanbieder.

Aanbieder: Chalets
Vanaf: € 5355.00 Lees meer

Omschrijving:

454309

Wonen op 85 m² - helft van het huisRuime, gezellige woonkamer met geïntegreerde keuken en eetkamer op de begane grond met satelliet-tv en internet en zonneterras.Koken en etenDe keuken is voorzien van alles wat een moderne en praktische keuken nodig heeft voor 6 personen. De vaatwasser doet de afwas.InrichtingAls u tijdens uw gezellige vakantie de was wilt doen, beschikt u over uw eigen wasmachine, wasdroger en strijkijzer. Er is een televisie met satellietontvangst in alle kamers. Uiteraard is internet via WiFi gratis beschikbaar.Slaap2 slaapkamers voor 4 personen met elk een eigen toilet/badkamer op de bovenverdieping. De bank in de woonkamer is tevens een tweepersoonsbed voor nog eens 2 personen.Moderne en gezellige vakantiehuizenin Döbriach aan de Millstätter See!Onze vier moderne en ruime vakantiewoningen hebben allemaal circa 85m2 woonoppervlak. Ze bestaan uit een grote woonkamer, keuken en eetkamer op de begane grond, en 2 tweepersoonsslaapkamers, elk met een eigen doucheruimte, op de bovenverdieping.De huizen zijn ideaal voor 4 tot maximaal 6 personen (de bank in de woonkamer kan omgebouwd worden tot een tweepersoonsbed). Ook combinaties van 8 of 12 tot 24 personen zijn bij ons mogelijk. Ideaal voor een vakantie met meerdere generaties of een verblijf met vrienden of meerdere families of reisgroepen.Het mooie dorpscentrum van Döbriach ligt op ca. 300 meter afstand. Hier vindt u alles, van de bakker voor ontbijtbrood tot het gezellige restaurant, allemaal heel snel en op loopafstand. De bakkerijservice levert 's ochtends ook bij u aan de deur. En zeg nou eerlijk, wie wil er nou elke dag koken op vakantie?Het vakantiehuis ligt op ongeveer 1 km van het meer en ligt direct aan de voet van de bergen. Dit maakt het het ideale startpunt voor alles wat u van plan bent te doen op en rond de Millstätter See of in de prachtige bergen en alpenweiden.Alle vakantiehuizen zijn identiek.

Meest bekeken in: Oostenrijk

Maria

Maria

Dit ruime appartement ligt in Leogang in Oostenrijk. Het is geschikt voor 2 personen, dus perfect voor een vakantie met je partner. De skilift ligt op slechts 200 m lopen vanaf...
Vanaf: € 398.00
Meer info
Ferienwohnung Lemberger

Ferienwohnung Lemberger

Modern gemeubileerd appartement met veel ruimte. Mittersill in het Nationalpark Hohe Tauern is uw ideale startpunt voor wandelingen en skitochten.
Vanaf: € 681.00
Meer info
Ferienhaus Kathrin St Koloman

Ferienhaus Kathrin St Koloman

Ruim XXL-vakantiehuis met balkon en terras, idyllisch gelegen in een bos, nabij de festivalstad Salzburg, op een natuurterrein van 1.000 m² (848 m boven de zeespiegel). Het...
Vanaf: € 642.00
Meer info